TOATE >>  
23:52  Sâmbătă, 24 Martie 2018
 BMW (11)ANUNŢURI GRATUITE


Categoria: BMW

Textul anunţului:
caractere rămase

Valabilitatea anunţului:  

Telefon 1:   Telefon 2:   Telefon 3:   Telefon 4:   

E-mail :

Ataşează o poză:

Poza nu trebuie să conţină siglele altor site-uri de anunţuri ! Încărcaţi poza originală.


- Este obligatorie completarea căsuţelor speciale pentru "telefon" şi "email" dacă anunţul conţine aceste date de contact. Anunţurile care nu respectă această regulă vor fi şterse.
- Este interzisă postarea de anunţuri duplicat. Un anunţ este considerat duplicat indiferent de formularea sa, dacă se referă la aceleaşi obiecte, servicii, etc.
- Este interzisă folosirea cuvintelor gen "kut" în loc de "caut", "kombin" în loc de "combin" şi a altelor similare.
- Este interzisă postarea de anunţuri-reclamă din partea societăţilor comerciale, financiare, bancare, de asigurări, etc. , PFA, II. Din partea acestor tipuri de societăţi sunt permise doar anunţurile referitoare la locuri de muncă sau vânzarea activelor.
- Este interzisă postarea anunţurilor gen MLM (Multi Level Marketing) precum Avon, Metropolitan, etc., la categoria Locuri de Muncă. Aceste anunţuri nu oferă un loc de muncă în sine, ci au ca scop doar vânzarea produselor. Postarea acestor anunţuri la alte categorii este interzisă de regula anterioară.
- Este interzisă postarea unui anunţ la mai multe categorii. Astfel de anunţuri duplicat vor fi şterse.
- Este interzisă folosirea site-ului de anunţuri pentru purtarea de discuţii tematice.
- Este interzis să răspundeţi anunţurilor provocatoare prin forma sau limbajul lor pentru că mai mult agravaţi situaţia şi riscaţi să vi se blocheze şi dvs accesul la postarea anunţurilor !
- Este interzis să răspundeţi anunţurilor prin postarea altor anunţuri. Folosiţi doar datele de contact ale respectivelor anunţuri.
- Încălcarea repetată a regulilor duce la interzicerea pe site a numărului de telefon şi a adresei de e-mail.
- Responsabilitatea textelor şi a fotografiilor postate pe acest site aparţine în exclusivitate persoanelor care le-au postat. Bârlad Online nu îşi asumă nici o responsabilitate şi îşi rezervă dreptul de a şterge orice anunţ în situaţiile neacoperite de regulament sau atunci când consideră că este necesar!anunturi | download | livecam | locale | forum | foto | top
Copyright © 2005 OCF. Toate drepturile rezervate. Termeni şi condiţii.
Logo-ul Bârlad Online este marcă înregistrată a OCF. Toate celelalte mărci sunt proprietatea companiilor deţinătoare. Reproducerea conţinutului din acest site este permisă numai cu acordul Online Content Factory SRL. Pentru orice neclarităţi, informaţii suplimentare, sugestii sau comentarii vă rugăm să ne contactaţi: support at b-o dot ro sau prin SMS la 0724 227.523 (0724 BARLAD). Atenţie ! Acest număr nu are servicii de voce, dacă sunaţi sună în gol. Vă rugăm trimiteţi doar SMS. Tarif normal în funcţie de reţea.

Pagina generata in 0.0182 secunde.